Stina Wendts store vægttab!

For Stina Wendt er motivationen afgørende for hendes træning, og hun har gennem et Bootcamp forløb med mig samlet redskaberne til, at fastholde den i hverdagen.


På de 8 uger tabte Stina 7 kilo - se hendes fantastiske resultat! 


"Jeg har hængt mine før og efter billeder op på vores køleskab herhjemme, så jeg hele tiden bliver mindet om hvad jeg har opnået og hvor meget jeg har kæmpet for at nå her til, så jeg har absolut ikke lyst til at smide det væk igen. 

For mig gjorde det en kæmpeforskel at der stod andre som havde truffet den samme vigtige beslutning som mig, selvom vores udgangspunkter og mål var forskellige, så var vi alle i samme båd. Via vores lukkede facebookgruppe delte vi erfaringer både med træning og med madopskrifter - det var virkelig fedt. Jeg synes man kommer meget tæt på hinanden og det var og er fortsat fantastisk at følge hinandens udvikling. Top motiverende!"

Og lysten til at fastholde sin flotte form, får Stina til, 3-4 gange om ugen, at sætte vækkeuret 45min før resten af familien står op, så træner hun derhjemme med mine hjemme videoøvelser og de redskaber hun har fået fra Bootcamp forløbet. Og så får hun altid klemt 30 armbøjninger ind i løbet af dagen på min anbefaling (hvilket jeg er superstolt over!) Ud over hjemmetræningen, deltager Stina hver uge også på mit HOT Pulsing Barre hold. Og den faste træning giver Stina større velvære i hverdagen og sikrer at hun bliver ved og holder fast. 

"Jeg kan mærke et lagt større velvære i min krop, jeg sover markant bedre, har langt mindre hovedpine end jeg har haft før. Mange af mine dårlige vaner og mønstre er også blevet erstattet af noget andet og noget langt bedre"  

Stina deltog på min Bootcamp med start i september 2016, og trænede med mig og mit team tre gange om ugen i 8 uger. På de 8 uger tabte Stina 7 kilo, og kom af med sine migræne anfald. Stina havde førhen spillet fodbold, og elskede sporten, men et sammenstød på banen og en knæskade som følge satte en stopper for fodboldspillet. For at sætte gang i træningen igen, og efter at have prøvet forskellige træningsformer valgte Stina, at deltage på min Bootcamp, og sammenholdet på holdet var for Stina en vigtig motivation.


"Når man er under Frida og hendes teams vinger, bliver man mødt med en masse positiv energi, inspiration, fastholdelse og motivation. Jeg elsker at der altid er en anden option i forhold til mit knæ og at jeg ikke behøver at “stå over” en øvelse. Træningspassene er varierende og lige til at tage med hjem. Det handler nemlig ikke om kvantiteten, men kvaliteten i øvelserne og om at mærke efter i sin krop."

Stinas knæskade var en faktor, som tidligere havde begrænset hende. Men hun viste, at træning var afgørende for hende og en vigtig prioritet i hverdagen. Med mit træningskoncept kunne Stina nå de mål hun ønskede, og uden at yde belastning på sit skadede knæ.

"At Frida selv er mor til to, og træner når det passer ind i den travle hverdag, som småbørnsmor er også motiverende. Det gør, at man ser, at det kan lade sig gøre, at få træningen til, at blive en del af hverdagen. Frida viser gennem sin Instagram, hvordan hun klemmer træningspas ind og der er massere af ideer til træning derhjemme."

"Jeg vil anbefale denne Bootcamp til alle som virkelig ønsker en forvandling. Det har for mig været en til tider hård rejse, men UDBYTTET af alt dette er enestående. Det er virkelig som at give sig selv den største og mest fantastiske gave EVER - og det bedste af det hele er at man har alle muligheder for, at den skal vare resten af ens liv! Endvidere kan jeg mærke at min krop er blevet strammet op, jeg er blevet markant stærkere og mere markeret på min krop,
og kan faktisk se mine mavemuskler :-)"

Vil du gøre en lignede sundhedsrejse som Stina? Så book dig ind på min næste Bootcamp, som starter den 13. marts... læs mere her!

0 kommentar

Skriv

Kommentar er modereret