Jeg er uddannet fra Den Svenska Kungliga Balettskolan i Stockholm og The Russian Academy of Theatrical Arts i Moskva. Efter en karriere som både balletdanser i bl.a. Svanesøen og som skuespiller og danser i musicals på Det Ny Teater i København, skiftede jeg danseskoene ud med træningssko.

Idag driver jeg et stort ONLINE træningsunivers  - BODYbyFRIDA, hvor du kan træne mig mig online i min APP. Derudover underviser jeg mine eksklusive Bootcamp hold og udendørstræninger, laver events og holder foredrag.

Pulsing Barre konceptet har jeg udviklet tilbage i 2011 og i dag har jeg videruddannet flere hundrede instruktører.
Konceptet undervises over hele landet og på Club La Santa, Lanzarote.

I december 2016 har jeg i et samarbejde med musical stjernen Maria Lucia skrevet bogen TRÆN SPIS LEV om træning og sund kost.
Bogen er udgivet på Politikens forlag, og er en komplet guide til en varig livsstilsændring. Bogen giver dig redskaberne til, at nå dit eget træningsmål, med udgangspunkt i Pulsing Barre træning. 

I december 2017 udgav jeg min anden bog "BODY by FRIDA - 60 dages bootcamp", hvor du som læsere bliver guidet i gennem 4 forskellige træningsprogrammer og får over 45 opskrifter. Bogen er udgivet hos Gyldendal.

I august 2019 udgav jeg min tredje bog "Kickstart dit sunde familieliv" hvor jeg guider dig igennem både træning for hele familien og sunde opskrifter som passer til både store og små. Bogen er også udgaven hos Gyldendal.

Mit eget trænings motto er: ”Hellere falde om 100 meter inden mål, end at komme i mål og stadig kunne stå på begge ben”

Samtidig med, at være træningsekspert og selvstændig er jeg også mor til to fantastiske drenge, Oskar og Lukas på 8 og 10 år. 

Du kan følge mig på Instagram og på Facebook.
Her deler jeg lidt ud af min hverdag, både med lækre madopskrifter, træningsinspiration, videoer, massere af motivation og gode råd.  

Uddannelser:

• Matwork Master Pilates Teacher Certification, Body Control Pilates® i London

• Reformer, Cadillac, Chair Certification

• Pilates & Pregnancy Certification

• Supervising Teacher Certification

• Pulsing Barre Master Certification

• Løbecoach Atwork Certification

• TRX® Suspension Training Certification

• Aerial Yoga Certification

Yoga teacher Certification 

• Kettlebell Certification

Kostvejledere og ernæringscoach