Frida Hallqvist

Jeg er født og opvokset i Sverige, men har boet i Danmark i over 10 år.  Tidligere har jeg været professionel balletdanser, og har danset i både Stockholm, København, London og Moskva.
Jeg er uddannet fra Den Svenska Kungliga Balettskolan i Stockholm og The Russian Academy of Theatrical Arts i Moskva. Efter en karriere som både balletdanser i bl.a. Svanesøen og som skuespiller og danser i musicals på Det Ny Teater i København, skiftede jeg danseskoene ud med træningssko.

Idag driver jeg et stort ONLINE træningsunivers hvor du kan træne mig mig online. Derudover underviser jeg mine HOT PULSING BARRE hold og BOOTCAMPS i Well-Come Fitness & Spa i Hellerup, hvor jeg underviser i 37 graders varme i deres hot sal nogle gange om ugen. 

Pulsing Barre konceptet har jeg udviklet tilbage i 2011 og i dag har jeg videruddannet flere hundrede instruktører.
Konceptet undervises over hele landet og på Club La Santa, Lanzarote.

Endvidere er jeg ambassadør for følgende firmaer.

I december 2016 har jeg i et samarbejde med musical stjernen Maria Lucia skrevet bogen TRÆN SPIS LEV om træning og sund kost.
Bogen er udgivet på Politikens forlag, og er en komplet guide til en varig livsstilsændring. Bogen giver dig redskaberne til, at nå dit eget træningsmål, med udgangspunkt i Pulsing Barre træning. 

I december 2017 udgav jeg min anden bog "BODY by FRIDA - 60 dages bootcamp", hvor du som læsere bliver guidet i gennem 4 forskellige træningsprogrammer og får over 45 opskrifter. Bogen er udgivet hos Gyldendal.

Mit eget trænings motto er: ”Hellere falde om 100 meter inden mål, end at komme i mål og stadig kunne stå på begge ben”

Samtidig med, at være træningsekspert og selvstændig er jeg også mor til to fantastiske drenge, Oskar og Lukas på 3 og 5 år, og gift med Stig.

Du kan følge mig på Instagram og på Facebook.
Her deler jeg lidt ud af min hverdag, både med lækre madopskrifter, træningsinspiration, videoer, massere af motivation og gode råd.  

Uddannelser:

• Matwork Master Pilates Teacher Certification, Body Control Pilates® i London

• Reformer, Cadillac, Chair Certification

• Pilates & Pregnancy Certification

• Supervising Teacher Certification

• Pulsing Barre Master Certification

• Løbecoach Atwork Certification

• TRX® Suspension Training Certification

• Aerial Yoga Certification

• Kettlebell Certification