Velkommen til min nye blog!

Jeg elsker at træne, og jeg elsker at hjælpe andre til, at opleve den samme glæde ved træning som jeg har. Dette er målet med mit nye træningsunivers. Den skal hjælpe dig med inspiration til din træning, til lækre sunde opskrifter, og at fastholde din motivation, så du kan få en sund og skøn livsstil som er nem at gå til og altid sjov.

Hver uge vil jeg give dig et lille workout som du kan lave derhjemme, når du er ude og rejse eller på din løbetur. Det er simple øvelser, og det tager ikke længere end 20 minutter. Derudover vil jeg dele af mine egne træningsrutiner, mine lækre opskrifter fra min nye bog ”TRÆN SPIS LEV”, som jeg har skrevet i samarbejde med Maria Lucia og mine anbefalinger i forhold til træningsudstyr.

Jeg vil hver uge motivere dig, og du kan også læse spændende interviews med seje kvinder der træner hos mig, og høre hvordan de har nået deres mål.

Alt hvad du skal bruge til at fasthold motivationen og konstant udfordre dig og din træning!

Jeg glæder mig til, at hjælpe dig med din rejse til en sundere livsstil.

Jeg håber du vil følge med i mit nye træningsunivers!

Kærlig hilsen,
Frida

3 kommentar

Skriv
Majbritt Christensen

Majbritt Christensen

Jeg er vild med kombinationen af pilates, ballet og styrketræning – glæder mig meget til at følge med på din blog og til masser af inspiration. 2017 er året, hvor jeg rykker ;-)

Heidi Ann Vorgaard Andersen

Heidi Ann Vorgaard Andersen

Kæmpe tillykke Frida. Glæder mig til at følge dig herinde, nu hvor det ikke er så tit at vi ses live. Men vi ses i eftermiddag – det bliver stort! Knus

Sanne Dideriksen

Sanne Dideriksen

Tillykke med din nye blog! Jeg glæder mig til at følge med både her og i min træning :)

Skriv

Kommentar er modereret