Behind the scene

Jeg er så utrolig stolt og ydmyg over for mine Bootcamp piger og deres helt fantastisk store forvandling. Det er ikke kun en kropslig forvandling, men også en mental rejse, hvor de hver i sær har kigget deres livsstil i sømmen og har taget et valg om en ændring.  Jeg er så heldig, at jeg i mit samarbejde med i FORM får lov til at dokumentere deres forvandling i en spændende artikel med de flotteste billeder.
I tirsdags havde vi den dejligeste dag i fotostudiet, hvor disse 3 fantastiske smukke og stærke piger overstrålede det hele.  

Jeg har fulgt dem tæt, uge for uge og sammen har vi delt kampe og overvindelser, men også fejret deres store succeser, små som store.
Deres historier er både rørende og inspirerende og vi glæder os at dele den med jer.

Kæmpe tillykke med jeres flotte resultater & TAK fordi I stolede på processen.  

Artiklen bliver udgivet i i FORM til efteråret 2017.

0 kommentar

Skriv

Kommentar er modereret