Annes flotte Bootcamp vægttab!

Træning kan meget mere end at ændre dit udseende, det kan give dig mere livskvalitet og være  med til at undgå smerter og stress. For Anne Vallenthin var der mange forbedringer ved, at deltage på min Bootcamp.


Før Anne begyndte på min Bootcamp oplevede hun ofte, at hun havde hovedpine efter en løbetur, og hun led meget af menstruationssmerter. Men under Bootcampen oplevede Anne, at smerterne forsvandt.

 • Jeg oplever ikke længere at få ondt i hovedet efter træningen og det en stor befrielse og motivation til at træne samt at opleve at min krop bliver stærkere og hurtigere. Det er meget motiverende at opleve at træningen har så relativ hurtigt og synlig effekt på min krop 


  Fra at løbe en gang imellem hver tredje uge, trænede hun tre gange om ugen og løb også en lille tur udenfor den skemalagte træning. Anne har også tidligere lidt af en mild form for irriteret tyktarm, men efter Annes start på Bootcampen tilbage i september 2016, har hun kun oplevet mavesmerter og oppustethed en enkelt gang, noget hun selv forklarer, skylles træningen og en større kontrol over sin mave.

  Anne opdagede Bootcampen på et Instagram opslag, og da hun så et post om min Bootcamp, slog hun til. Det var en meget impulsivt beslutning, men en beslutning, der betød et vægttab på 6,4 kg på de 8 uger min Bootcamp varede. Anne havde 3 ugentlige træningspas. Hvert eneste træning var der et nyt fokus, eller en ny form for træning, og Bootcamp deltagerne prøvede kræfter med Kettelbell, TRX, løb, CrossFit og naturligvis Pulsing Barre. Anne siger selv, at hun ikke havde oplevet de samme resultater uden Bootcampen.

   

    

  • Træning med Frida er motiverende fordi Frida har blik for og indsigt i mine træningsbehov og hvilke barriere jeg skal arbejde med. Hun ser mig og hjælper mig med at udvikle og presse mig selv. 

  Og så havde det stor betydning, at være en del af en gruppe, som startede sammen og hjalp hinanden igennem Bootcampen. Især det at kunne udveksle erfaringer løbende, og se hinanden til de faste træninger havde en stor motiverende effekt.

  • At være en del af et lille intimt hold har været helt uvurderligt.

   For Anne var Bootcampen en mulighed for, at have fokus på hende selv, og nå de mål hun ønskede, samtidig med, at hun oplevede en øget livskvalitet, og færre smerter i hverdagen. Anne opnåede et vægttab, fik en stærkere, og mere smidig krop, men vigtigst af alt fik hun det bedre. Træningen gav hende mere energi og motivation for at også fortsætte efter Bootcampen.

   Anne træner stadig hos mig i Well-Come Fitness & Spa, på mit nye HOT Pulsing Barre hold og holder sit flotte vægttab uden problem. Tillykke Anne, stolt af dig!

   0 kommentar

   Skriv

   Kommentar er modereret