Slut med tobleronemave!

Lene vandt en plads til "Få styr på dine mavemuskler" event den 30. september 2017.

Læs her hvad hun fik med sig...

"Jeg var så heldig at vinde en plads til mave event med Frida Hallqvist lørdag den 30. september. Det var en rigtig dejlig dag og hele den lange køretur værd (Børkop - Hellerup). Frida er en super god instruktør, der er god til at forklare og vise tingene så man kan forstå dem og på et niveau, så alle kan være med. Jeg er sikker på at det var det spark i bagen jeg havde brug for, og jeg gik derfra med fornyet energi og motivation! Slut med tobleronemave og ondt i ryggen!
Den vigtigste træning er den du får lavet 😉❤️
"

Hvis du ligesom Lene gerne vil af med "Ondt i ryggen og tobleronemaven", så håber jeg at se dig til det næste mave-event lørdag den 4. november 2017 kl. 11:30-14:30. 

BOOK DIN PLADS HER

Håber vi ses! 

 

0 kommentar

Skriv

Kommentar er modereret