Bonnies træning hos mig!

For Bonnie Thurø er det altid været de små hold og den intime og personlige stemning hos mig der har fået hende til at vende tilbage igen og igen. Bonnie har trænet hos mig siden sommeren 2011 og hun forklarer selv, at hun især har fået en større træningskvalitet efter hun er startet træningen med mig.. Bonnie har tidligere trænet håndbold, tennis, løb og styrketræning i forskellige centre, og har været vandt til at træne, men undervisningen har gjort hende stærkere i hendes core, og givet hende større kendskab til øvelserne.


Sidste år fulgte Bonnie mit løbeprogram 30 dage med fuld speed, på et lille løbe hold med personlig løbetræning. På 30 dage forbedrede Bonnie sin 5 km med over 2 min på trods af, at hun blev ramt af en bihulebetændelse undervejs! De ugentlige træninger med et fast lille hold motiverer Bonnie. Det at underviserne kender de enkelte deltagere på holdet, og ved hvornår de kan presse den enkelte gør, at alle får mest muligt ud af træningen. Og det er netop det mig og mit team altid fokuserer på og det er en af grundene til, at Bonnie er blevet ved med, at træne hos mig:

"Hos Frida træner man altid med de bedste instruktører, som er meget nærværende og motiverende, og altid med et kæmpe smil og positivet"

Bonnie har flere gange deltaget på mine træningsrejser til Club La Santa på Lanzarote. Sidste gang i efteråret 2016, og Bonnie er ikke i tvivl om, at hun ville gøre det igen!

"Jeg kom hjem med en masse ny energi fra rejsen og med en skøn fornemmelse i kroppen"

En energi fra de skønne omgivelser på Lanzarote, og det fokus hun oplevede med det intime og privilegerede hold de var afsted med. Turen til Club La Santa bestod af daglige træninger med mig og vi vekslede med alt fra Pulsing Barre, TRX og Reformer træning, til løb i det smukke terræn og træning i vand.


Bonnie træner idag stadig med mig i WellCome Fitness & Spa og er blevet meget glad for det nye HOT Pulsing Barre træning som jeg nu tilbyder i Hellerup.

Hvis du også ønsker at prøve at komme med på en træningsrejse, så går den næste tur sammen med mig og IFORM til Kreta den 22. april.
Læs mere om rejsen her.

0 kommentar

Skriv

Kommentar er modereret