Politiken tester TRÆN SPIS LEV!

Jeg ved, at der er massere af bøger, som skal hjælpe dig med at komme i form. Og hvorfor skulle min bog være lige den der virker? Er du i tvivl, om du skal kaste dig over en ny bog med nye principper og er du i tvivl, om det er umagen og tiden værd? Så synes jeg, at du skal læse Politikens test af min og Maria Lucias bog TRÆN SPIS LEV.

De to dejlige damer er Helle og Vicki fra Politikens redaktion, og de har trænet på mit torsdags hold i Well-Come med Pulsing Barre, mens de har fulgt kostprincipperne i bogen. Ud over den ugenligt træning på holdet, har de fulgt træningsprogrammet i bogen. Og hver uge, har de skrevet hvordan det går, både op- og nedture, og om mål og forhåbninger. Jeg er sikker på, at deres test kan give dig en masse svar på spørgsmål, både hvis du går og overvejer at starte på TRÆN SPIS LEV rejsen, eller hvis du allerede er i gang. For det er altid en stor hjælp, at høre om andre, der er på samme rejse som en selv. Og at ændre sin livsstil er ikke en dans på roser, det kan Maria Lucia og jeg selv skrive under på, men det er det hele værd, både rejsen, destinationen og det der kommer efter, menlig en sund, balanceret hverdag.  

Læs de to damers rejse her: https://politikensforlag.dk/test-traen-spis-lev/c-202

0 kommentar

Skriv

Kommentar er modereret