Ja, selvfølgelig spiser jeg chokolade!

Mange spørge mig, om ikke det er hårdt altid, at leve så sundt og om jeg ikke nogen dage har brug for, at lægge mig på sofaen og spise chokolade. Og jo da, vi har alle sammen dage, hvor vi ikke har lyst til at træne og spise gulerødder. 

For mig handler det om balance og om valg, jeg elsker lakridspiber, men jeg kan ofte stille min trang til det søde med en kop lakridste og nogle friske bær. Men jeg lader også mig selv få chokolade, nogle gange hver uge får jeg altid mig et par stykker 70-86% chokolade, og jeg elsker det. For mig er det vigtigt ikke at lade mig styre af trangen, men at jeg vælger, hvornår jeg får noget lækkert.

Så i min verden er der ikke nogen forbud men jeg tager stilling og jeg tager aktive valg om hvad jeg spiser. Og ja, jeg nyder det hele, men ikke hver dag. Og hvis jeg gør det, så er det altid med god samvittighed og efter mine 30 daglige push-ups:) 

0 kommentar

Skriv

Kommentar er modereret