En ny måde at have bil på!

Jeg er for første gang i mit liv interesseret i biler! 

(Reklame) Hvorfor? Fordi det for første gang er nemt at have bil, og jeg behøver ikke bekymre mig om værditab på bilen, om bilen går i stykker og værkstedsregninger og dyre forsikringer.

Med Dribe kan jeg vælge en bil som passer lige til mit behov, og jeg kan skifte bil hver måned hvis jeg har behov for det. Dribe klarer alt for mig forsikring, skifte sommer- og vinterdæk samt service på bilen. 

Det betyder at jeg kun har alt det sjove tilbage. Hvilken bil skal jeg vælge og hvilken farve den skal have:-) Jeg skal kun tænke på hvad mit behov er lige her og nu, og jeg behøver ikke bekymre mig, hvis forhold i mit liv forandre sig. 

Få 499 kr. i rabat ved at oplyse ”Frida” til Concierge Service via info@dribe.dk eller 70237423.

    

Min hverdagsbil kaldes “Everyday Ride”, og den kan skiftes ud lige efter hvilket et behov jeg har. Jeg har i denne omgang valgt en Audi Q2 i hvid, som fungerer superfint både med børnene og til at få mit træningsudstyr kørt rundt til de forskellige events. Det er også en sikker bil, hvilket jeg går meget op i, når jeg køre rundt med mine børn.

Når jeg skal noget særligt, som på en lækker date med min mand, flytte ting, hente børn og deres venner eller bare køre på en pige-weekend, kan jeg hente en "Special Ride" som opfylder mit behov til det. Det kan være alt fra en cabriolet til en transporter. Jeg henter den bare i "Garagen". 

          

Det er så simpelthen og smart og er helt perfekt i en travl verden som min. Føles lidt som bilen følger med mig og tilpasser sig til mit liv. Jeg styre det hele igennem deres Dribe app. Det gør det hele nemt, flekibelt og overskueligt og jeg kan booke biler, hente og aflevere dem, uden at vente på nogen som skal åbne og hjælpe mig. Det hele køre automatisk. 

  

Hvis du nu ønsker at prøve dette fantastiske bil abonnement, lige som mig, så får du simpelthen 499 kr. rabat ved oprettelse af dit medlemsskab.
Du skal bare oplyse koden ”Frida” til Concierge Service via info@dribe.dk eller 70237423.

Jeg kan kun anbefale dette bil abonnement og hvis du sammenligner priser på køb, leasing og Dribe, så er Dribe meget konkurrencedygtig og giver dig fuld fleksibilitet. 

God tur til jer:)  

1 kommentar

Skriv
Marko

Marko

Helt enig, og så nemt :-)
Jeg Dribe’r også, og er rigtig glad for min Arteon, nemt og enkelt!

Skriv

Kommentar er modereret