Bog reception med "TRÆN SPIS LEV"

I dag har jeg reception for min og Maria Lucias nye bog TRÆN SPIS LEV. Det er en bog der har været længe undervejs, og det at den i dag bliver en realitet, er en kæmpe oplevelse men også en lille smule skræmmende. Bogen er den ultimative guide til et varigt vægttab og en stræk veltrænet krop, og lærer dig hvordan en sund livsstil bliver en fast del af hverdagen.

Bogen er kulminationen af mange års arbejde og udvikling af mit koncept Pulsing Barre, som har hjulpet både mig selv og Maria Lucia i topform. Og jeg er så glad for, at jeg har fået muligheden for, at udgive en bog, der gør, at du kan træne mine øvelser derhjemme!

Da jeg for et par dage siden fik første eksemplar fra trykken kunne jeg slet ikke får armene ned. Og den oplevelse det var, at lave mad fra min egen opskrift fra ens egen bog var en helt igennem fantastisk følelse. Nu glæder jeg mig bare til, at også I skal finde inspiration og glæde i vores bog, opskrifter og naturligvis i at træne og leve en sundere livsstil.

Bogen bliver udgivet på Politikens Forlag idag den 29. december og kan købes landet over hos din boghandler og selvfølgelig også online. Køb bogen her!

0 kommentar

Skriv

Kommentar er modereret