Vi gør opmærksom på, at Frida er fuldt booket resten af 2020, men hvis du ønsker at komme på venteliste til personlig træning, er du meget velkommen til at kontakte os på info@fridahallqvist.com 

Med personlig træning er træningen 100% målrettet dig, og dine mål. Personlig træning hos Frida kan varierer over alt fra Reformer Pilates,
Pulsing Barre træning, TRX, kettlebell eller løb og hvad du ellers har af ønsker for din træning. Personlig træning giver en langt højere grad af fleksibilitet, og du vil meget hurtigere opleve fremgang i din træning. 

Vi får mulighed at skræddersy det helt perfekte program til dig og vi lægger sammen en plan og en målsætning lige for dig og din træning.

Personlig træning er også godt for dig, som ikke har trænet før, eller hvis du har en skade. 

Træningen foregår i Well-Come Fitness & Spa. Du behøver ikke være medlem når du træner hos os. Når du ankommer checker du ind i receptionen så får du et lånekort, et håndklæde og en flaske vand. Du er velkommen at komme i god tid og slappe af i longen, skifte tøj i omklædningsrum eller varme op i centret. Vi møder dig ved receptionen lige inden din time starter.

Hvad er Reformer Pilates?

Reformeren er yderst effektiv træning, der udfordrer din styrke, smidighed og balance. Reformer maskinen har fjedre som modvægt i stedet for vægte, og arbejdet med reformeren er langt mere krævende en almindelig styrketræning. 

Hvad er TRX?

TRX Suspension Training er en revolutionerende metode til at træne funktionelle bevægelser, udelukkende med din egen kropsvægt som modstand og med præcis den intensitet, du selv vælger. Øvelserne er en kombination af dynamiske bevægelser og statiske positioner og i alle øvelser bliver hele din kernemuskulatur engageret. 

Hvad er Kettlebell?

Kettlebell en kanonkugle med et håndtag og stammer fra træning i den russiske hær. Kettlebells adskiller sig fra traditionelle håndvægte ved både at være velegnede til styrketræning og konditionstræning. En kettlebell giver dig dynamisk træning så du både bliver du stærkere og får en bedre kondition. 

Book din personlig træning i shoppen her!

Hvis du ønsker et specifikt PT forløb så kontakt os venligst på mailen: info@fridahallqvist.com