Hot Pulsing Barre tager udgangspunkt i Fridas klassiske Pulsing Barre træning, men i et 37 grader varmt rum, det betyder, at du kan udføre flere øvelser dybere og få aktiveret en større del af musklen end under normale trænings forhold. Varmen gør naturligvis også at du under stræk, kan komme dybere ind i strækket, og kan derfor øge din mobilitet og smidighed. 

HOT Pulsing Barre - 8 ugers forløb: 

  • start torsdag den 10. Januar kl. 20:15 - 21:15 - BOOK HER
  • start lørdag den 12. Januar kl. 08:15-09.15 - BOOK HER

Du træner dine muskler til det yderste med intensiv syretræning i graciøse øvelseserier. De små pulserende bevægelser strammer og toner dine muskler og kan på den måde ommøblere din krop og opbygge en stor råstyrke og smidighed. Der er også fokus på balance, vejrtrækning og kropsholdning under træningen. Med barren som redskab kan du udføre øvelser langt mere præcis og korrekt og resultatet giver dig en smuk holdning, og stærke tonede muskler. En Pulsing Barre workout er altid krævende, og træningsformen udfordrer altid udøveren, hvilket gør at du hver gang oplever træningen forskelligt. 

Det er vigtigt, at man har drukket massere vand før en HOT Pulsing Barre time.
Det er en god ide at drikke ekstra vand i løbet af dagen. 

Træningen foregår enten med strømper eller med bare tæer. Og du skal huske at medtage din egen yogamåtte og en vandflaske.

Træningen foregår i Well-Come Fitness & Spa. Du behøver ikke være medlem når du træner hos os. Når du ankommer checker du ind i receptionen, så får du et lånekort. Du er velkommen til at komme i god tid og slappe af i longen, skifte tøj i omklædningsrum eller varme op i centret.  

Book online i shoppen her!